youtube tvcom mail Město Rožnov
banner
15.06.2024

Příměstské florbalové a sportovní kempy proběhnou v červenci ve dvou turnusech

Letošní rok bude opět ve znamení sportovní kempů a oba proběhnou v průběhu měsíce července. Nejdříve se potkáme od 8. do 13. července 2024 s našimi nejmladšími, tedy ročníky 2012 a mladšími. Poté v následujícím týdnu bude probíhat Hornet’s cup a po něm opět tu budeme zpět se soustředěním, tentokrát pro starší, a to ročníky 2013 – 2006. Na první pohled je zřejmé, že se ročníky 2012 a 2013 prolínají oběma termíny. To není náhodou, neboť právě pro tyto ročníky jsme nabídli možnost se zúčastnit vybraného termínu z obou, abychom operativně mohli vyvážit počty mezi oběma soustředěními. Celkově máme za sebou v Rožnově pořádání kempů ve vlastní režii, ale vyzkoušeli jsme si také společné kempy s Brnem, Přerovem či Vítkovicemi. Letošní ročník kempů bude předběžně pod patronátem metodika mládeže v rožnovském florbalovém klubu, Danielem Slovákem, kterého bude doplňovat hráčka extraligových brněnských Židenic, Kateřina Zavadilová a jejich dvoučlenný realizační tým bude postupně doplněn.

Informační leták pro sportovní kempy se zaměřením na florbal, ale i sport obecně

Rozdělení do obou turnusů včetně dvou ročníků překrývajících bylo sice vybráno podle ročníků, nicméně je možné udělit po konzultaci se sekretářem klubu i výjimky, například při kolidování termínů s jinými akcemi, účasti kamarádů na kempu apod. Na druhou stranu je nutno brát v úvahu, že u dětí je vhodné, aby „se potkávaly“ podobné ročníky, které jsou si jak herně, tak i fyziologickým vývojem, blízké.

8.-13. července 2024 – ročníky 2012 – 2018 (přípravka, elévové, mladší žáci)
22.-27. července 2024 – ročníky 2006 – 2013 (mladší žáci, starší žáci, dorostenci, junioři)

Místem konání kempu bude hala ZIMNÍHO STADIONU v Rožnově pod Radhoštěm, kde bude položen speciální florbalový povrch s rozměry velkého florbalového hříště a bude také možnost využít například přilehlé workoutové hřiště, možnost navštívit rožnovský krytý bazén a další množství aktivit. Stravování pak bude zajištěno v přilehlé restauraci u Zimního stadionu.

Tréninky v hale budou doplněny o spoustu soutěží

Kromě toho, že se všichni účastníci mohou těšit na bohatý program vedený zkušenými licencovanými trenéry, je v plánu také ukázka první pomoci v rámci spřátelené organizace Českého červeného kříže, nebo také návštěva některých elitních současných či bývalých hráčů rožnovského klubu i klubů spřátelených například ze nejvyšší ligové soutěže – Superligy. A nemůžeme prozradit všechno, protože na děti čeká také překvapení.  

Stravování zahrnuje obědy a svačinky a pitný režim je naprostou samozřejmostí.

V rámci stravování i pitného režimu jsou děti vždy spokojené

Náplní kempu je rozvoj sportovních dovedností, kompenzační a koordinační cvičení. Dále také rozvoj pohyblivosti, míčové hry, soutěže, koupaliště, přátelská florbalová utkání, závěrečné soutěže, táborové hry a mnoho dalšího!

Volný čas budou děti trávit návštěvami okolních zajímavostí, ale i stolními hrami a hlavně spoustou další legrace s regenerací na čerstvém vzduchu.

Cena příměstského kempu je 3.990,- Kč
(v ceně není zahrnuto úrazové pojištění)

Přihlášky:
– zasílejte prosím co nejdříve na uvedený klubový mail: 1fbkroznov@seznam.cz, odkud vám budou chodit potvrzení přijetí. Přímo v této chvíli nemáme stanoven závěrečný termín pro přihlášky, nicméně jakmile se kapacita daného turnusu naplní, další přihlášky již přijímat nebudeme. Do přihlášek uvádějte jméno, příjmení, datum narození, požadavek na termín kempu, kontaktní email rodiče, kontaktní mobil rodiče a velikost pro případná trička či jiné odměny z kempu. V odpovědích na vaše přihlášení vám přijdou další informace včetně termínu a výše platby.

Platby:
– podklady pro platbu budou odeslány v odpovědi na vaši přihlášku, tj. částka a odpovídající variabilní symbol 

Podpisovou akci florbalových mistrů ČR během jednoho z minulých kempů každý pojal po svém

Pokud chcete, aby se vaše dítě zúčastnilo kempu, neváhejte a pište. Děti budou mít každý den kromě florbalové haly i další sportovní aktivity. Že se umí bavit i trenéři a vedoucí, o tom se můžete přesvědčit v následujícím videu.

 

Diskuze k článku



cara


  zpět na úvod
zpět do archivu
lista