youtube tvcom mail Město Rožnov
banner
16.06.2024

Mladí sršni v úterý zahájí letní přípravu…

Po krátké přestávce začnou mladí Sršni opět trénovat. Již v úterý 18. června je na programu úvodní sraz. Tři mládežnické kategorie, junioři, dorost a starší žáci se společně sejdou na atletickém hřišti  Dany Zátopkové při ZŠ Podskalka. Mladší žactvo se připojí k tréninkům od srpna. 

Letní příprava 2024 se bude skládat ze dvou částí. První blok, který potrvá od 18.června do 18.července (3xtýdně, út, čtvrtek, pátek, vždy od 17h), bude probíhat venku. Tyto tréninky budou prioritně zaměřeny na zlepšení fyzické kondice, chybět ale nebudou také různé průpravné hry a kompenzační cvičení. Poté přijde na řadu tradiční florbalový svátek (Hornets Cup) v Rožnově a příměstský tábor, při kterém bude letní příprava přerušena a probíhat nebude.

Druhý blok letní přípravy pak odstartuje 1.srpna a potrvá do 29.srpna, kdy se již sršni přesunou k tréninkům na nový soutěžní ročník do haly. V tomto bloku se k tréninkům připojí také mladší žáci. Při nadprůměrné tréninkové docházce mládeže vyvrcholí celé přípravné období účastí Rožnova na mládežnickém turnaji MORAVIAN CUP v Olomouci.

Důležitá data:
18.červen – 18.červenec
(1.blok LP, hřiště D.Zátopkové ZŠ pod Skalkou)
junioři, dorost, starší žáci
tréninky: 3x týdně, út, čt, pá vždy od 17.hodin

19.červenec – 31.červenec
(volno ➡ , Hornets Cup, příměstský tábor)

1.srpen -29.srpen (2.blok LP, hala)
tréninky v hale dle rozpisu, bude zveřejněn v průběhu července.
junioři, dorost, starší žáci, mladší žáci

30.srpen – 1.září (Tempish Moravian Cup v Olomouci)
bude upřesněno dle letní tréninkové docházky…

detailní rozpis se zpracovává…

Letní příprava mládeže Rožnova

Diskuze k článku



cara


  zpět na úvod
zpět do archivu
lista