youtube tvcom mail Město Rožnov
banner
27.04.2024

Rožnované se posledním vystoupením rozloučí s Warriorským spojením a také přípravka ukončí svou sezónu

Většina rožnovských týmů se už se svou ligovou sezónou rozloučila, tento víkend to čeká ještě přípravku a muže „D“. Ti pocestují do velmi dalekého Budišova nad Budišovkou a budou se snažit uhájit medailovou pozici v tabulce. Napíšou tak pomyslnou tečku za několikaletým spojením rožnovského a novojičínského florbalu, kdy kluci z Warriors se vydávají na vlastní pouť od příští sezóny. Přípravka se pak pokusí uzavřít sezónu úspěšným výsledkem v Horní Suché, kde má relativně přijatelné soupeře a bez výhry se to nemělo obejít.

V „D“ týmu se letos protočilo opět hned několik hráčů, včetně zástupců „A“ či „B“ týmu

Muži „D“

Poslední dva zápasy sehraje třetí záloha mužů na hale Budišova nad Budišovkou, kde pořádá své zápasy celek Sokolu Dolní Životice. Hned úvodní soupeř bude velmi kvalitní, neboť ostravští Pivingové jsou druzí v tabulce. Sršni už moc nemohou pomýšlet na jejich tabulkového ohrožení, ale bodovat budou potřeba, neboť se na ně tlačí jiné týmy. Roli favorita by pak měli potvrdit v závěrečném utkání sezóny proti záloze Domaslavic. S tímto soupeřem bývají utkání velmi tvrdá, proto se asi bude hrát velmi silový florbal.

Ondra Solánský v posledních zápasech je lídrem týmu a roste utkání od utkání

Přípravka

Kategorie přípravky je teď v poslední době v jednom kole a všichni si pamatujeme ještě návrat z posledního turnaje a už je tu další, tentokrát poslední v sezóně v Horní Suché. Již před odjezdem hlásilo hned několik rodičů vyřazení některých opor, zejména nám tu v Rožnově řádí pátá nemoc. Účast Rožnovanů na posledním turnaji to však neovlivní a ti vyrazí naposledy letos bojovat o cenné body. Kromě domácí Horní Suché se jim postaví do cesty Salibandy Ostrava, Český Těšín a vždy silný Frýdek – Místek. Nechme se překvapit, s jakými výsledky se tentokrát nejmladší Sršni vrátí.

Výraznými ikonami u přípravky jsou všichni tři trenéři, Solánský, Pastorek a Závorka.

 

Diskuze k článku



cara


  zpět na úvod
zpět do archivu
lista