youtube tvcom mail Město Rožnov
banner
17.11.2023

Zápasové preview na víkend 18.-19.11.

Rožnovské florbalisty bude možno v nadcházejícím víkendu podpořit hlavně na domácí půdě, kde jsou kromě výjezdu Warriorů do Slavkova naplánovány všechny ostatní zápasy.  

Rožnovské áčko přivítá v sobotní podvečer předposlední Aligators Klobouky, kteří si vloni vyzkoušeli náročnost 1. ligy a  z posledního místa se opět vrátili do ligy Národní. Ze vzájemných devíti utkání se Rožnov radoval ze zisku plného počtu bodů 5x, třikrát skončil zápas po 60 minutách nerozhodně a jednou Valaši kapitulovali vysoko 2:10. Jak se jim bude dařit tentokráte, se dozvíme v sobotu 18. 11. 2023 od 17:30 hod v Hornet´s aréně. 

Hlavním úkolem áčka bude pohlídat si poslední třetinu zápasu

Sotva skončí v Hornet´s aréně první třetina, bude se pískat úvodní hvizd ve slavkovské hale, kde se o divizní body popere rožnovské béčko – Warriors. Jejich soupeř FBC DESTILA SLAVKOV je se ztrátou pěti bodů, ale zápasem k dobru, za válečníky na osmém místě tabulky. Pozor by si Sršni měli dát hlavně na Dominika Horáka, který za 9 zápasů nasbíral již úctyhodných 22 kanadských bodů.

Nedělní program na domácí hale otevřou ráno dorostenci. Ti jsou po více než měsíční herní pauze hladoví po zápasech a rozhodně se budou chtít ukázat před domácím publikem. Většina hráčů sice podporuje rožnovskou juniorku, ale zápas ve své věkové kategorii má vždy speciální příchuť. Soupeře bude mít Rožnov z obou pólů tabulky, nejprve Sršni vyzvou poslední SK Interiéry Bílek Domaslavice, ale pořádnou prověrkou bude až zápas s prvním Paskovem.

Matějovi Rozkošnému to střílelo i na juniorce, věřme, že si střelný prach nechal i na svou kategorii dorostu

Florbalový víkend uzavře mužské déčko, to se hned po skončení zápasů dorostenců postaví béčku Domaslavic a v podvečer vyzve tabulkově druhý PASKOV SAURIANS B. Déčko potřebuje body jako sůl, krčí se totiž na předposledním místě tabulky. Doufejme, že na horké Hornet´s půdě soupeřům nedaruje nic zadarmo.

Diskuze k článku



cara


  zpět na úvod
zpět do archivu
lista