youtube tvcom mail Město Rožnov
banner
15.11.2023

Junioři letos poprvé zaváhali

Junioři vyjížděli letos již podruhé do paskovské sportovní haly, kde chtěli prodloužit svou dosavadní neporazitelnost. Je známo, že převážnou většinu týmu tvoří dorostenci, kteří tyto zkušenosti rozhodně využijí ve své kategorii i v následujících sezónách, svou premiéru si odbyl i dorostenecký brankář. Rožnov v prvním zápase narazil na Domaslavice a těsně v samotném závěru v utkání podlehl. Druhý zápas proti Opavě naopak Valaši vyhráli a stále se tak drží na samotné špici tabulky. 

Junioři letos poprvé zaváhali, ale stále si drží prvenství v tabulce.

VS. 3:2
SK In-duro Domaslavice   1.FBK Sršni Rožnov p/R (1:1, 1:0, 1:1)

U prvního zápasu bylo vidět, že klukům ranní výjezdy nechutnají. Začátek utkání byl ospalý, nikomu se moc nechtělo. I proto byl Rožnov první, který inkasoval branku. V 8. minutě vybojoval míček Rebroš a srovnal na 1:1. O necelé 2 minuty později měly Domaslavice možnost jít do vedení, nicméně nájezd neproměnily.
Na konci druhé třetiny soupeř vystřelil z poloviny hřiště dlouhý balón, který nešťastně propadl Danovi Risselovi mezi nohama, 1:2. Na začátku třetí třetiny měli Rožnováci početní výhodu. Rebroš si vyměnil míček s Blinkou, který se nemýlil. Následovalo 7 minut, kdy měli oba týmy šance, nicméně nikdo neproměnil. 38 sekund před koncem Domaslavice opět faulovaly a tak měl Rožnov možnost vstřelit gól. Vzal si time-out a řekli si, jak ho hrát. Bohužel jedna z nahrávek sjela přímo na hokejku soupeře a ten se v samostatném úniku 2 na 1 nemýlil. Místo 1 nebo 3 bodů nakonec žádný, škoda.

Textový online z utkání 

 

VS. 2:4
S.K. P.E.M.A. OPAVA   1.FBK Sršni Rožnov p/R (1:3, 0:0, 1:1)

Druhý zápas začal tak, jak jsme chtěli. Kluci byli aktivnější, rychlejší, důraznější. I díky tomu jsme už v 10. minutě vedli 3:0. Nicméně tohle nasazení zůstalo pouze v 1. třetině. Druhá třetina byla ne úplně záživná a opět se začalo hrát až tehdy, kdy o něco šlo, 2 minuty před koncem utkání.
Nakonec 3 body, kdy kluci dokázali zapnout a v bráně nás podržel Sven, pro kterého to bylo první utkání za Juniory.

Textový online z utkání 

Plné soustředění na střídačce

Komentář trenéra juniorů Jirky Škrobáka: „Z celkových 6 třetin jsme dokázali hrát svou hru pouze 1 třetinu. Nejsem z nasazení kluků spokojený, nicméně jsem rád, že tuto “facku” dostali. Do příště to chceme určitě zlepšit, nastoupit jako úplně jiný tým a dovézt 6 bodů z Opavy.

V dalším výjezdu do Opavy, který junioři podstoupí v sobotu 2. 12. 2023, čekají na rožnovské mladíky nejprve Z.F.K. Petrovice. S těmi si Valaši v prvním vzájemném střetnutí poradili 3:0. Druhým soupeřem bude 1. SC BOHUMÍN 98, kterého taktéž Sršni porazili v úvodu sezóny o tři branky v poměru 7:4. Věřme, že si mladí Rožnované upevní prvenství tabulce a dovezou domů plný počet bodů.

Diskuze k článku



cara


  zpět na úvod
zpět do archivu
lista