youtube tvcom mail Město Rožnov
banner
10.11.2023

Kde hraje Rožnov o víkendu 11.-12.11.?

V sobotu nás čeká velmi chudý florbalový program, o to více bohatá může být husí hostina na svatého Martina. Na bílého koně to sice nevypadá, ale rozhodně v novojičínské hale uvidíme válečníky v podobě rožnovského béčka. Ti vyzvou soupeře nejvyšších kvalit a to zatím neporaženou Olomouc. Utkání začíná 17:45 v hale ABC.

Posvátnou přilbu nese zpravidla poslední hráč v nájezdové soutěži

Neděle bude florbalově doslova našlapaná. Vše začnou v 9 hodin starší žáci. Ti budou mít výhodu domácího prostředí a  snad tento fakt pomůže mladým Sršňům urvat první body v sezóně nebo alespoň předvést před svými rodiči kvalitní týmový výkon a snahu, která se nedá upřít i v tak těžké konkurenci.

O chvíli později zazní úvodní hvizd i v paskovské hale, kde se budou snažit prodloužit svou neporazitelnost rožnovští junioři. V úvodním zápase se popasují s SK In-duro Domaslavice, ty v prvním vzájemném klání těsně přehráli 6:5. Druhým soupeřem pak bude S.K. P.E.M.A. OPAVA, s tou si mladí Sršni poradili o něco snadněji v poměru 6:2. Držme alespoň na dálku palce jedinému neporaženému týmu Sršňů.

Dalším týmem, který se v neděli ráno popere o výhru, bude nejmladší zástupce rožnovského florbalu = přípravka. Svůj druhý turnaj odehrají sršní naděje ve Sportovní hale Krásné Pole a soupeři budou TJ Slovan Havířov Žlutí, 1. SFK Havířov, FbK Horní Suchá a 1.MVIL Ostrava.

U přípravky je nejdůležitější hlavně radost ze hry

Víkendový program uzavřou muži „A“ svým výjezdem do Petrovic u Karviné. Soupeř se nachází na druhém místě tabulky, a proto bude papírovým favoritem. Svou roli by mohl zahrát i tvrdý povrch v tamější hale, na který Sršni určitě nejsou zvyklí. Jak si Valaši poradí se soupeřem, který poslední dva zápasy kapituloval s oběma Havířovy, se dozvíme v nedělní podvečer. Zápas začíná v 17:00.

 

 

Diskuze k článku



cara


  zpět na úvod
zpět do archivu
lista