youtube tvcom mail Město Rožnov
banner
02.11.2023

Bohatý florbalový program na první listopadový víkend

V prvním listopadovém víkendu čeká na Sršně slušná porce florbalu, rožnovská Hornet’s aréna sice zůstane tento víkend prázdná, ale za florbalem budeme moci do různých koutů Moravskoslezského kraje. 

Vše nám začnou dokonce ještě v pátek starší žáci, které čeká dohrávka zápasu proti FbC KOVO KM Frýdek-Místek. Soupeř se taktéž se čtyřmi prohrami krčí na dně tabulky, bude to tedy přímá konfrontace o předposlední místo. Zápas proběhne v 16:30 v nedaleké Čeladné.

V sobotu si budou muset přivstat muži C – Legendy, čeká je brzký ranní zápas v Petrovicích u Karviné proti domácímu týmu. Poté před obědem narazí na nepříjemný a běhavý Gůfuň Nový Jičín. Podobná přestřelka jako v posledním výjezdu se tedy rozhodně neočekává. 

Večer na céčko naváže elitní mužský tým, ten se tentokráte vydá do Havířova, kde v pozdních večerních hodinách prověří kvality Torpeda Havířov. Soupeř se v tabulce nachází na čtvrtém místě jen dva body před Rožnovem. Případná výhra by tedy mohla Sršně vyhoupnout o příčku až dvě výše. Zápas v havířovské MSH hale začíná v nepříjemných 20 hodin. 

Snad Standovi půjde hra stejně dobře na hřišti jako na kytaru 🙂

Nedělní program začnou v Horní Suché mladší žáci. Z prvního turnaje vydolovali jen jednu výhru a tak si svou reputaci budou moci mladí Sršni vylepšit v zápasech se Salibandy Club Ostrava, FBC Spartak Bílovec, FbK Horní Suchá zelení a PASKOV SAURIANS.

Mladší žáky čeká turnaj v Horní Suché

A víkendový program uzavřou v nedělní podvečer muži B – Warriors, kteří se vezou na vítězné vlně a domácí ABC halu proměnili v nedobytnou tvrz. Čeká je třetí ze čtyř domácích zápasů v řadě a soupeřem bude Florbal Vsetín. Zápas se odehraje v klasických 17:00 na hale ABC v Novém Jičíně.

 

Diskuze k článku



cara


  zpět na úvod
zpět do archivu
lista