youtube tvcom mail Město Rožnov
banner
14.12.2016

Severská odveta se vším všudy!

V 16.kole 1.ligy mužů Rožnov p/R opět potvrdili nálepku nevyzpytatelného týmu, když si poměrně hladce poradil s favorizovaným Ústím n/L 7-2 a oplatil mu tak čtrnáct dní starou porážku. Velkou měrou se na výsledku utkání podílel ve svém premiérovém startu za Rožnov Lukáš Pešat, kterého si Sršni vypůjčili z Vítkovic.

 

10. 12. 2016, 20:00, SH SŠIEŘ Rožnov p. R.

7
Sestava 1. FBK Rožnov p/R:
Jasný Jakub(G), Ciompa Roman(G), Zimmer Denis, Friedel David, Kilčický Michal, Krhut Petr, Pešat Lukáš, Velech Petr, Štefek Václav, Polášek Marek, Kittel Petr, Kratochvíl Lukáš, Štůsek Jakub, Barabáš Pavel, Burýšek Petr, Štamposký Zbyněk
 
2
Sestava Florbal Ústí:
Skala Vít(G), Hlava Tomáš(G), Pražan Martin, Glatz Michal, Pojar Petr, Stummer David, Sattler Tomáš, Novák Josef, Kopecký Viktor, Semerád Vojtěch, Štorek Vladimír, Pavelka Vít, Horák Jiří, Koník Jakub, Stibor Adam, Krbec Mikuláš, Šafařovský Jiří
 

po částech: 3:0, 2:1, 2:1

branky (asistence) 1. FBK Rožnov p/R:
3.Kratochvíl(Polášek), 13.Friedel(Pešat), 20.Friedel(Pešat), 23.Velech(Polášek), 30.Kittel(Burýšek), 55.Štůsek(Pešat), 59.Pešat(Ciompa)

branky (asistence) Florbal Ústí:
39.Štorek(Pražan), 58.Kopecký(Krbec)


rozhodčí: Svrček Lukáš, Waliczko Radim
vyloučení: 3:0; využití: 0:1; diváků: 75

Report:
Běžela třetí minuta utkání a domácí udeřili poprvé, když se trefil Lukáš Kratochvíl po asistenci Marka Poláška (ten to vymetl – tarantule sestřelena). Zhruba po deseti minutách bodne sršní žihadlo podruhé. Trefuje se David Friedel za asistence superligové posily Lukáše Pešata. To však z prvního dějství nebylo zcela vše. Branku do šatny střílí opět David Friedel za asistence Lukáše Pešata v čase 19:47. První třetina vyznívá pro domácí 3:0.

Druhé dějství dnešního večera načal opět ve třetí minutě Petr Velech za asistence Marka Poláška, kdy druhý jmenovaný uvolnil střílejícího Velecha, a ten se před odkrytou prázdnou svatyní hostů nemýlí, skóre 4:0. Běžela desátá minuta a páté žihadlo zasadil Petr Kittel za asistence Petra Burýška. Zhruba minutu před koncem druhé třetiny, kdy na trestné lavici pyká domácí Lukáš Kratochvíl, snižuje ústecký Vladimír Štorek za asistence extraligového Martina Pražana.

Ve třetí třetině utkání domácí drama nedopustili a po brankách Lukáše Štůska, Lukáše Pešata a hostujícího Viktora Kopeckého vyhrávají 7:2. Nutno ovšem podotknout dva postřehy z utkání. Tím prvním je fakt, že domácí inkasovali jen tehdy, když hráli na hřišti o jednoho hráče méně. Nutno také podotknout, že florbalový celek z Ústí odehrál za měsíc a půl více jak třetinu zápasů z celé sezóny, za což mu patří velký obdiv.

podrobnosti z utkání >>>

Kalendářní rok 2016 zakončí valaši v sobotu 17.prosince na palubovce prvního Znojma, které má na kontě už 12 výher v řadě a touží po další.

Textový on-line z utkání

Komentář trenéra Rožnova – Denise Zimmera st.: Souhlasím s trenérem hostů, že utkání rozhodla naše výborná 1. třetina. Děkuji všem hráčům za stoprocentní nasazení do utkání a plnění pokynů. Děkuji divákům za zápas a florbalovému celku Ústí nad Labem šťastnou cestu domů.
 
Komentář trenéra Vojty: Dnes jsme potkali soupeře hrajícího výborně. My se poučíme, odpočineme si a v týdnu nastoupíme v plné síle. Klíčová byla první třetina, která jde za mnou. Chtěl jsem nové věci bez vyzkoušení v tréninku. Poté už to byla klasická bažina, čím více jsme se snažili, tím se nám úspěchy na hřišti vzdalovaly. Věřím, že nás dnešek posune, učíme se. Děkuji soupeři za utkání.
  

Diskuze k článku



cara


  zpět na úvod
zpět do archivu
lista