youtube tvcom mail Město Rožnov
banner
04.02.2023

Torpedo v Rožnově zaslouženě plně bodovalo

Rožnované si vítězstvím v předchozím kole proti Přerovu vytvořili bodový polštář, který mohli rozšířit v souboji s Torpedem Havířov. Zápas jim však nevyšel podle představ, když rychle prohrávali o dvě branky. Tento deficit ještě dokázali umazat, ale na další brankové odskočení soupeře už reakce nepřišla a do konce zápasu se tak objevilo v počtu inkasovaných branek na kontě Valachů dvojciferné číslo. 

 

 

04. 02. 2023, 20:00, SH SŠIEŘ Rožnov p. R.

5
Sestava 1.FBK Sršni Rožnov p/R:
Sklář Martin(G), Slovák Lukáš(G), Smékal Ondřej, Tesárek Adam, Hegar Patrik, Burýšek Adam, Kittel Petr(C), Zimmer Denis, Polášek Marek, Kloss Jiří, Štůsek Jakub, Burýšek Petr, Lípový Marek, Prašivka Daniel, Najvar Martin, Šimek Jiří
 
12
Sestava Torpedo Havířov:
Kolář Michal(G), Zapletálek Martin(G), Warcholek Jan, Peřka Vojtěch, Petřík Vojtěch, Kraus Richard, Vlach Tomáš, Holeš Jakub, Grycz Tomasz, Šochman Erik(C), Křístek Dominik, Kubiczek Denis, Vilím Jakub, Kučera Ondřej, Vítovec Petr, Mrowiec Dominik, Řezáč Tomáš, Kloza Marián, Mikulok Jakub, Feber Adam
 

po částech: 2:4, 0:3, 3:5

branky (asistence) 1.FBK Sršni Rožnov p/R:
9.Hegar(Smékal), 15.Burýšek(Kloss), 46.Burýšek(Tesárek), 48.Smékal(Prašivka), 52.Burýšek(Zimmer)

branky (asistence) Torpedo Havířov:
4.Kučera(Vilím), 9.Mrowiec(Mikulok), 12.Šochman(Holeš), 19.Feber(Kučera), 24.Vilím(Šochman), 27.Šochman(Holeš), 40.Feber(Vítovec), 46.Kloza(Šochman), 47.Šochman(Holeš), 48.Kubiczek(Feber), 49.Šochman(Feber), 55.Vilím


rozhodčí: Kubala Viktor, Mik Patrik
vyloučení: 6:7; využití: 3:3; diváků: 65

Report:
... podrobnosti připravuje Marek Lípový...

podrobnosti z utkání >>>

Textový online z utkání 

 

V roli trenéra Torpeda Havířov vystupuje v této sezóně premiérově Lukáš Pěgřimek a vítězství v Rožnově bylo určitě příjemnou vzpruhou:

O poznání hořčeji se musel cítit Miroslav Kasl, který se svými svěřenci inkasoval slušnou porci branek:

Velmi dobře naladěn přišel k rozhovoru Erik Šochman, který nebývá vždy tak produktivní v zápasech, ale dnes si na Rožnovu opravdu individuálně „pošmákl“:

Nejlepším hráčem na straně Rožnovanů byl autor hattricku, Petr Burýšek, který už se závěrečným hvizdem se snažil utkání hodit za hlavu a díval se směrem k dalšímu zápasu s Petrovicemi:

Pokud před tímto zápasem měli Sršni tříbodový polštář, tak po tomto utkání už je tento polštář pouze jednobodový, a to přestože jsou před svým tabulkovým sousedem z Hranic o body dva. Podstatný je však fakt, že právě s Hranicemi Sršni nemají pozitivní vzájemnou bilanci, a tak při rovnosti bodů by šťastnějším celkem do playoff byly právě Hranice. A samozřejmě nelze opomenout Přerov, který je sice o tři body dále, ale na rozdíl od Rožnova a Hranice v příštím kole hraje v domácím prostředí. Pokud by chtěli Sršni slavit postup do playoff už po následujícím kole, musí bodovat o dva body lépe než Hranice, případně minimálně stejně bodově s Přerovem. V Petrovicích to Valaši míti lehké nebudou, když budou chtít svému soupeři vrátit těsnou jednobrankovou prohru z Hornets arény.

 

 

Diskuze k článku



cara


  zpět na úvod
zpět do archivu
lista