youtube tvcom mail Město Rožnov
banner
17.12.2022

Ani průběžné pětibrankové vedení Sršňům nestačilo k úspěchu na hřišti lídra

 

17. 12. 2022, 18:00, SH ZŠ Mařádkova Opava

9
Sestava S.K. P.E.M.A. OPAVA:
Bezděk Kryštof(G), Černohorský Vojtěch(G), Buganský Martin, Klimscha Dominik, Krušberský Matěj, Šebesta Jiří, Pracný David, Gebauer Daniel, Malina Kryštof, Klečka Marek, Stejskal Petr, Kuběna Jáchym, Posselt Patrik, Kružel Daniel, Repček Vojtěch, Šimera Daniel, Rabinský Jan
 
8
Sestava 1.FBK Sršni Rožnov p/R:
Slovák Lukáš(G), Žniva David, Smékal Ondřej, Tesárek Adam, Burýšek Adam, Kittel Petr, Polášek Marek(C), Kloss Jiří, Plandor Richard, Štůsek Jakub, Eichner Dominik, Burýšek Petr, Lípový Marek, Prašivka Daniel, Šimek Jiří
 
po prodloužení

po částech: 1:4, 4:4, 3:0, 1:0

branky (asistence) S.K. P.E.M.A. OPAVA:
3.Stejskal(Klečka), 22.Malina(Repček), 29.Posselt(Šebesta), 34.Malina(Klimscha), 39.Repček(Malina), 55.Posselt(Klečka), 57.Stejskal(Klimscha), 60.Šebesta(Klimscha), 62.Posselt(Klečka)

branky (asistence) 1.FBK Sršni Rožnov p/R:
4.Šimek(Kittel), 12.Tesárek(Eichner), 16.Prašivka(Polášek), 18.Polášek(Burýšek), 23.Plandor(Burýšek), 25.Burýšek(Smékal), 26.Smékal(Tesárek), 37.Plandor(Štůsek)


rozhodčí: Krátký Jakub, Vojkůvka Pavel
vyloučení: 0:1; využití: 1:0; diváků: 53

Report:
Sršni před zápasem hýřili odhodláním zápas vzít do vlastních rukou a nezastavila je v tom ani úvodní branka domácích, která by šla přiřknout našemu pozdnímu příjezdu a nedostatečné koncentraci od samotného začátku utkání. Netrvalo však ani minutu a Rožnov začal ukazovat, že je na zápas velice dobře připraven. Po sérii čtyř vstřelených branek šli Valaši do šatny s tříbrankovým vedením a v tu chvíli byli na koni a Opava, lídr tabulky Národní ligy, byla jako opařená. Druhá třetina byla, jak v komentáři popisoval domácí trenér jako hvězdné války. Ve druhé části padlo celkem osm branek, a to shodně do každé sítě. Zdálo se, že z každé situace padla branka. Nebyl to úplně skvělý zápas pro oba z brankářů. Ačkoli Rožnov vedl dokonce už o pět branek, na konci druhé třetiny na tabuli svítilo skóre s tříbrankovým mankem domácích, což dávalo Opavanům ještě naději s výsledkem něco udělat. Závěrečná perioda se nesla ve znamení rožnovského držení míče a opavského napadání a honbou za snížením stavu. Patnáct minut plnili Sršni "game plan" přesně do puntíku. Pak ale bohužel přišla velice černá pětiminutovka pro Rožnov a po dvou snižujících brankách přišlo v poslední minutě v power play domácích vyrovnání, když domácí Šebesta propálil vše, co mu stálo v cestě. To bylo poslední, co se v základní části událo. V prodloužení hraném ve třech hráčích na obou stranách poslal rozhodčí Rožnovany po půl minutě do oslabení za špatné střídání a přesilovou hru po následné půl minutě Opava využila a dokonala obrat v zápase.

podrobnosti z utkání >>>

Textový online z utkání 

 

Trenér, Michal Trunkát, mohl pochválit svěřence za skvělý závěr utkání:

 

Asistent trenéra Sršňů, Petr Burýšek, litoval ztraceného vedení v utkání:

 

 

 

 

Diskuze k článku



cara


  zpět na úvod
zpět do archivu
lista