07.05.2022

V závěru dubna proběhla Valná hromada klubu a přinesla změny

Ani letošní rok nebyl výjimkou s ohledem pořádání Valné hromady klubu, a to 22. dubna 2022. Ta po posledních dobrých zkušenostech opět proběhla v prostorách Městského úřadu Rožnov p/R. Městu tak dodatečně děkujeme za poskytnutí prostor Obřadní síně, která mohla pojmout dostatečný počet členů klubu, kteří projevili zájem se jednání zúčastnit. Příjemnou změnou byla vyšší účast, než tomu bylo v minulém roce, kdy v tomto období byl poměrně stále ještě aktivní COVID-19.

Na valně hromadě se kromě povinných bodů probírají také aktuální témata… nemile do rozpočtu klubů zasahuje výrazné zdražení energií promítnutých zejména v pronájmech hal (ilustrační foto)

Hned v úvodu Valné hromady (dále jen VH) byl tradičně zvolen předseda VH a další nezbytné pozice pro řádné konání VH. Po ustanovení orgánů VH došlo k hodnocení sezóny jednak ze strany vedení klubu, tak také ze strany vedoucích jednotlivých kategorií. Hodnocení doplnil sekretář klubu o zprávu o činnosti, hospodaření a majetku klubu. Informoval všechny přítomné zejména na nárůst energií v závěru roku 2021, což se částečně projevilo do schválené Výroční zprávy za rok 2021, ale zejména upozornil na navýšení nákladů v roce 2022, respektive sezóny 2022/2023. Z toho vyšlo také hlasování o příspěvcích na příští sezónu, kde došlo k navýšení odpovídajícímu navýšení nákladů.

Valná hromada (archív 1. FBK RpR)

VH pokračovala sportovním výhledem na sezónu 2022/2023, kdy klub přihlásí všechny mládežnické kategorie v nejvyšších možných soutěžích. V kategoriích dospělých budou týmy A až C určitě, pravděpodobně i D, zvažuje se kategorie veteránů. Speciální kategorie jsou ženy, u kterých to vypadá velmi na hraně v příštím ročníku a bude se ještě řešit později, zda startovat budou či nebudou. S ohledem na „A“ tým se také řešilo schválení potenciálního postoupení soutěže, pokud by se to po ukončení sezóny stalo aktuálním. Dlouhou pasáž pak zabraly volby členů Výkonného výboru (dále jen VV), statutárních orgánů a revizní komise, načež navázalo jednání o Jokra hall a formální schválení legislativně vyžadovaných úprav stanov spolku.

Odstupující jednatel klubu, Václav Fiurášek, předal diplom za nejúspěšnějšího trenéra sezóny Daliborovi Plesníkovi, úřadujícímu prezidentovi klubu

Závěrečnou pasáž VH začalo vyhlašování ankety Sršně sezóny, a to hned v několika kategoriích. Svou chvilku slávy si tak prožili i někteří zúčastnění přímo na VH. Poté už se přešlo k závěrečné debatě a různých aktuálních námětech. Probraly se tak záležitosti ohledně pořízení vícemístné dodávky, dárků pro nejmladší členy klubu, pořízení venkovního hřiště, židličkových setů na zápasovou halu, zřízení transparentního účtu, náborů, soustředění a kempů, florbalových hodin pro mateřské školy, pořadatelského týmu, Pobeskydské ligy, letní přípravy s výhledem na tréninkové hodiny do příští sezóny a v závěru odstupující jednatel klubu, Václav Fiurášek, apeloval na aktivitu všech při shánění potenciální sponzorských příspěvků s odměnou v rámci slevy na hráčské příspěvky do sezóny.

DEBUG INFO:
Zpracovani skriptu trvalo 1669673132.4345 sekund.

Pocet dotazu: 1