15.05.2021

Valná hromada klubu letos v úvodu června

Pravidelná valná hromada rožnovského klubu oproti loňskému roku bude o měsíc dříve. A vše spěje k tomu, aby byla letos i průlomová v rámci účasti na ní. Bude možnost se jí zúčastnit nejen v rámci prezenční účasti, ale také v některých případech virtuálně, což s sebou přinesla současná doba spojená s pandemií koronaviru. Vedení klubu určitě bude rádo především za fyzickou účast, a to konkrétně:

4. června 2021 od 16:30!!!

Již několik let se pravidelně členové klubu setkávají ve společenských prostorách Městského úřadu v Rožnově pod Radhoštěm. V minulých letech to bylo především ve velké zasedací místnosti, ale po reorganizaci budovy to bylo loni premiérově v místnosti jiné, která se nachází v přízemí vedle kanceláře matriky a bude hostit i letošní valnou hromadu, konkrétně v:

Obřadní místnosti MěÚ Rožnov p/R

Valná hromada 2019

Všichni členové klubu a jejich zákonní zástupci mají v rámci setkání jedinečnou příležitost být informováni o stavu klubu, plánovaných inovacích či změnách atd. Pokud jste plnoletými členy klubu (spolku), může i váš hlas ovlivnit směr dění, kterým se po valné hromadě náš klub vydá. Zejména v této pandemické době je zřejmé, že chod klubu je velmi ovlivněn. V rámci valného hromady bude probráno vše důležité, které se týká hospodaření klubu, dojde ke zhodnocení velmi atypické sezóny a proběhne určitě diskuze k navrženým tématům jednotlivých účastníků.

Přestože letos v rámci valné hromady poprvé od založení ankety Sršeň sezóny její vyhlášení neproběhne, neboť v letošní sezóně není z čeho hodnotit, i tak vedení rožnovského klubu doufá, že se setká s většinou členů klubu, ať už prezenčně či virtuálně (pro virtuální připojení bude všem členům klubu na jejich mailové adresy zaslán link pro připojení v rámci MS Teams, kdy tuto aplikaci není nutno instalovat, postačí pouze připojení přes webový prohlížeč). Všechny, kteří budou přítomni prezenčně, prosíme, o dochvilnost s ohledem na prezenční listinu a řádné zahájení valné hromady v dostatečném počtu členů. Pro všechny, kteří budou připojeni virtuálně a chtějí také mít možnost hlasování, spojte se do konání valné hromady se sekretářem klubu, Zbyňkem Macurou, který vám dá možnost podpisu prezenční listiny na valné hromadě a tímto váš hlas bude brán za právoplatný při hlasování. A samozřejmě, u členů, kteří ještě nemají volební právo, srdečně zveme také jejich zákonné zástupce a zmocněnce.