10.06.2020

Letos proběhne valná hromada klubu mimořádně později, a to v pátek 10. července od 16:30!!!

Tradiční valná hromada rožnovského klubu bude letos mít pravděpodobně podobný průběh jako v předchozích letech, nicméně určitě bude mít netradiční termín. V posledních letech již tradiční závěr dubna nahradí letos výjimečně nový, a to měsíc červenec. Konkrétně se tak setkáme:

10. července 2020 od 16:30!!!

Částečně zůstaneme věrni budově MěÚ v Rožnově pod Radhoštěm, neboť budeme ve stejném objektu, ale dnes již zrušenou velkou zasedací místnost v 1. patře nahradíme jinou, a konkrétně to bude v přízemí vedle matriky:

Obřadní místnost MěÚ Rožnov p/R

Valná hromada 2018

Vedení rožnovského klubu doufám, že se setkáme s většinou členů klubu, zároveň všechny prosím o dochvilnost s ohledem na prezenční listinu a řádné zahájení valné hromady v dostatečném počtu členů. U členů, kteří ještě nemají volební právo, srdečně zveme také jejich zákonné zástupce či zmocněnce.

Během valné hromady probíhá schvalování několika důležitých bodů

Všichni mají v rámci setkání jedinečnou příležitost být informováni o stavu klubu, plánovaných inovacích či změnách atd. Pokud jste plnoletými členy klubu (spolku), může i váš hlas ovlivnit směr dění, kterým se po valné hromadě náš klub vydá. V rámci valné hromady bude probráno vše důležité, které se týká hospodaření klubu, oceněni budou význační členové klubu, dojde také k formálnímu schválení například změny názvy spolku a určitě proběhne i diskuze k navrženým tématům jednotlivých účastníků. Přijďte a pomozte nám zkvalitnit klub, i váš hlas chceme slyšet!!!