04.04.2019

Pravidelná valná hromada klubu proběhne ve čtvrtek 18. dubna od 17:00!!!

Každoročně s blížícím se závěrem sezóny je čas na pravidelnou valnou hromadu rožnovského florbalového klubu. Již tradičně se členové klubu schází v prostorách velké zasedací místnosti rožnovském městského úřadu, který nám je k této příležitosti poskytl i letos. Jak vedení klubu doufám, setkáme se většinovém počtu členů klubu těsně před začátkem velikonočních svátků, tedy ve čtvrtek 18. dubna od 17:00. Všechny členy prosíme o dochvilnost.

Valná hromada 2018 – 4. května 2018

Letošní valná hromada bude zahájena od 17:00 hod. Jak již bylo psáno níže, rádi bychom, aby se členové klubu a všichni zúčastnění dostavili do prostor MěÚ v Rožnově pod Radhoštěm nejlépe 15 minut předem, abychom mohli stihnout zápis jednotlivých zúčastněných do prezentačních listin. Srdečně zveme všechny členy klubu, případně jejich zákonné zástupce či zmocněnce.

Během valné hromady probíhá schvalování několika důležitých bodů

Všichni mají v rámci setkání jedinečnou příležitost být informováni o stavu klubu, plánovaných inovacích či změnách atd. Pokud jste plnoletými členy klubu (spolu), může i váš hlas ovlivnit směr dění, kterým se po valné hromadě náš klub vydá. V rámci valné hromady bude probráno vše důležité, které se týká účasti jednotlivých družstev v sezóně, hospodaření klubu, oceněni budou význační členové klubu a určitě proběhne i diskuze k navrženým tématům jednotlivých účastníků. Přijďte a pomozte nám zkvalitnit klub, i váš hlas chceme slyšet!!!