22.04.2018

Valná hromada v pátek 4. května!!!

Každoročně v samotném závěru, či pro některá družstva po sezóně, se koná valná hromada rožnovského florbalového klubu. V tomto kalendářním roce padl termín na pátek 4. května. Již tradičně se členové klubu schází v prostorách velké zasedací místnosti rožnovského městského úřadu.

Úvod valné hromady bývá spíše hodnotící a prezentační

Valná hromada bude zahájena od 16:30 hod. Srdečně na ni zveme všechny členy klubu, případně jejich zákonné zástupce. Pokud chcete být informováni o stavu klubu, plánovaných inovacích či změnách, máte všichni jedinečnou příležitost se valné hromady zúčastnit a pokud jste plnoletými členy spolku, může i váš hlas ovlivnit směr dění, kterým se po valné hromadě náš klub vydá.

Mimo jiné bude na valné hromadě probráno vše důležité spojené s účastí jednotlivých družstev v sezóně, s hospodařením klubu, oceněni budou význační členové klubu a v neposlední řadě bude valná hromada ukončena diskuzí na předložená témata členy valné hromady.